Meet Milot!

Zie hier een van de nieuwste aanwinsten van de Blikredaxi: Mi-lot (dat spreek je dus niet uit als Mileau!). Deze lange, blonde schoonheid is dol op taal en studeert dus ook communicatie- en informatiewetenschappen. De druk om professionaliteit binnen de Blikredaxi te brengen ligt dus verder totaal niet hoog. Naast roeier is Milot ook fanatiek volleybalster, en dit gaat ze volgend jaar weer oppakken. Gelukkig maar één keer per week, we hoeven haar nog niet te veel te missen. Milot is na de Arcoperiode niet van haar toenmalige ploeggenootjes en coaches afgekomen, en zo ontstond Hardslag. Er is hard geborreld én hard geroeid dit jaar, want ‘als we 0,2 seconden sneller waren geweest op de EDR hadden we geblikt’. Helaasch, volgend jaar weer een kans. Alhoewel… Milot heeft naast het roeien en de borrels nu ook de commissiekant van Orca ontdekt want we moeten haar komend jaar gaan delen met de Akcie. Het wordt dus iets minder roeien, en iets meer organiseren. Op de vraag of ze nog wat leuke funfacts over zichzelf kwijt wilde kwamen er wat pareltjes naar voren: Milot luistert graag carnavalsmuziek in haar eentje in de trein, zalmroze is haar lievelingskleur terwijl ze helemaal niet van zalm houdt, en Hardslag ‘kalashnikovt’ graag even op training om de boot in balans te  brengen. Milot haar Wijze Boodschap voor mede-Orcanen: neem een abonnement op Blik op Roeien, want anders mis je shit.milot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*